Uitvaartverzekeringen

Ongeacht of u verzekerd bent of niet, u kunt altijd uw uitvaart laten regelen door een onafhankelijke uitvaartonderneming zoals LOF afscheid & uitvaartzorg. 

Uitvaartpolisssen

De uitvaartpolissen die u heeft (ook de hele oude) kunt u bij mij afgeven. Ik zorg dat ze worden uitgekeerd. Dit gebeurt op basis van een akte van Cessie die ik voor u opmaak. 

Heeft u een kapitaalverzekering, dan wordt, ongeacht wie de uitvaart voor u doet het verzekerde bedrag uitgekeerd. Heeft u een zogenaamde naturaverzekering, dan kan deze worden uitgekeerd in geld op basis van een factuur. Het bedrag dat wordt uitgekeerd is een standaardbedrag, ongeacht de kosten van de uitvaart. U komt daar doorgaans op te kort. 

In sommige gevallen is het gunstiger om toch uw verzekeraar de uitvaart te laten uitvoeren. Bij een naturaverzekering raad ik u aan van tevoren te overleggen om te kunnen bepalen wat voor u gunstig is: toch ‘in natura’ of juist te kiezen voor een (veelal goedkopere) transparante uitvaartondernemer? 

Mocht u vragen hebben dan kunt mij bellen voor vrijblijvende informatie over uw bestaande uitvaartpolissen en over de te verwachten uitvaartkosten gebaseerd op een globale kosteninschatting (06 38 38 08 07).