Na de uitvaart

En dan is de afscheidsbijeenkomst geweest, uw geliefde is begraven of gecremeerd en is het opeens stil. 

Nazorg

Vlak na de uitvaart kan het opeens stil vallen om u heen. Nu pas dringt door wat er is gebeurd en begint het verwerken pas echt… De hectiek van de begrafenis is voorbij en het lijkt allemaal achter de rug te zijn. Niets is minder waar, u heeft vaak nog veel praktische zaken af te handelen. Het verdriet kan ik u niet uit handen nemen, maar ik wil u graag een (praktische) vorm van nazorg bieden. U krijgt van mij een boekje met praktische informatie hoe u het aan kunt pakken.

Nabestaandeloket

Ook kunt u ervoor kiezen om alles online te regelen via het Nabestaandeloket. Via LOF afscheid & uitvaartzorg kunt u toegang krijgen tot een site die veel praktische zaken uit handen neemt. Op deze onlinedienstverlening houdt u zelf het overzicht over de zaken die al geregeld zijn of nog geregeld moeten worden. Zie ook (filmpje nabestaandeloket)

Rouwverwerking

Wat betreft de emotionele kant van rouw en rouwverwerking kan ik u doorverwijzen. Op uw verzoek uiteraard. Of dat nu meteen is of pas na verloop van tijd, u kunt hier altijd contact over opnemen.