Rouwvervoer

Op de dag van de uitvaart maakt uw dierbare zijn of haar laatste reis. De stijl van het rouwvervoer geeft soms net iets extra’s aan de beleving op de dag van de uitvaart.

Statieauto

Mijn vaste toeleverancier van rouwauto’s is Kivits. Bij hen kunt u kiezen tussen een zwarte of grijze rouwauto. En tussen een moderne Mercedes of een Cadillac. Uiteraard zijn hier ook volgauto’s bij te bestellen. Naast de traditionele kleuren kan ik u ook andere bieden (donkergrijs, donkerblauw, rood, wit, etc) of juist een heel ander model. Houd dan wel rekening met hogere prijzen.

Alternatief vervoer

U bent niet verplicht de laatste gang van uw dierbare in een rouwauto te laten plaatsvinden. Achter de fiets, in uw eigen auto kan ook. Is de begraafplaats op loopafstand van de kerk, dan is een loopkoets een mooi alternatief.  

Dragers

Bij cremeren heeft u geen officiële dragers nodig, bij een begrafenis kunt u het overwegen. Als u wilt, kunt u uw geliefde zelf begeleiden, dragen of op de schouders nemen. Mocht u professionele dragers overwegen, dan heeft u de keuze uit mannen of vrouwen, veelal studenten die op deze wijze iets bijverdienen.