Over Jeannelies Lof

Mijn motto is “Als aandacht er echt toe doet”.

Eigen onderneming

Sinds 2012 werk ik als zelfstandig uitvaartverzorger in en rondom Culemborg. Vanaf 2017 vanuit mijn eigen onderneming. Als onafhankelijke ondernemer kan ik elke uitvaart aannemen en uitvoeren, ongeacht de verzekering. Ik heb het vak geleerd van betrokken collega’s die, net als ik, werken vanuit het hart. Samen met betrouwbare partners bied ik u alle diensten aan die nodig zijn om een uitvaart goed te laten verlopen. 

Stijl

Mijn stijl is persoonlijk en warm, zorgvuldig en tegelijkertijd informeel. Ik ben iemand die naast u gaat staan. U te mogen bijstaan op een zo moeilijk moment van verlies, voelt als bijzonder. Met oprechte aandacht voor wat is, respect voor de situatie en vanuit vertrouwen begeleid ik u. Vaak krijg ik van families te horen dat ik rust uitstraal. Juist dit, een baken te zijn op het moment dat de golven hoog zijn, maakt het vak voor mij zo bijzonder.

Afscheid op maat

Elke uitvaart die LOF afscheid & uitvaartzorg verzorgt, is een afscheid op maat. Iedereen die zich betrokken voelt bij het afscheid moet zich kunnen herkennen in de wijze waarop het is vormgegeven. Dat betekent dat we het samen doen, dat u de ruimte voelt om uw wensen kenbaar te maken en dat ik deze zo goed mogelijk help vorm te geven. Zodat u na afloop het gevoel heeft dat alles klopte.

Heeft u vragen? Wilt u kennismaken of alvast uw wensen bespreken en een kosteninschatting ontvangen? Bel voor een afspraak.